Laulutunnit verkossa

Hei kaikki!

Olen Tina Salminen, kulttuurituottaja, keikkaileva laulaja ja laulunopettaja Turusta. Olen opettanut laulua yli 10 vuotta. Moni onkin löytänyt kivikautiset sivustoni täältä. Sivu on niin vanha, etten pääse edes muokkaamaan sivua enää, Mutta kyllä, opetan yhä! Päivitetyt laulutuntitaksat ja tiedot löytyvät videoiden alapuolelta.

Olen etätuntien ohella rakentamassa laulukursseja verkkoon! Voit seurailla hömpötyksiäni myös instaramissa: https://www.instagram.com/tinasalmine/

Ota yhteyttä, jos haluat tunneilleni: tinantuotannot@gmail.com, 0440850722.

 

LAULUTUNNIT VERKOSSA

Olen pitänyt yksityisiä lähikontaktissa tapahtumia normaaleja laulutunteja Turussa vuodesta 2009. Marraskuussa päätin vihdoin perustaa etätunnit ja nyt maaliskuussa Korona-ilmiön takia etätunnit ja verkkokurssit nostavatkin tärkeyttään!

Esittely:

KOLME SYYTÄ VALITA LAULUTUNNIT VERKOSSA

 1. ERILAISET OPPIJAT voivat harjoitella niin kauan kuin haluat, niin nopealla tai hitaalla tahdilla kuin heille sopii!
 2. OPPIMINEN EI TURHAAN VIIVÄSTY eikä veny esimerkiksi oppilaan tai opettajan sairastuessa.
 3. SÄÄSTÄT RAHAA: Voit käydä yhden tunnin opetusmateriaalin läpi niin monta kertaa kuin suinkin haluat! Laulun oppimisesta kannattaa maksaa urakkana, ei tuntihintana – näin hyödyt eniten!

 

 

 

TUNNEILLA…

 • panostetaan yksilön tekniseen ja tulkinnalliseen kehitykseen eri harjoittein,
 • äänitetään omaa ääntä ja opetellaan myös sen kuuntelemista,
 • tehdään äänenhuoltoa ja lämmittelyharjoituksia,
 • harjoitellaan lauluja (tai monologeja, repliikkejä) ns. esitys- tai studiokuntoon,
 • emme keskity musiikin teoriaan!
 • Jotkut tapaukset vien yhteistyökumppaneiden äänitysstudiolle äänittämään tai tarvittaessa metsään huutamaan (ei poikkeusoloissa). Kehityksellisiä tavoitteita arvostetaan, mutta voi tulla myös laulamaan omaksi huvikseen.

Tyylit: musiikkiteatterilaulu, teatraalinen laulaminen, pop, soul, jazz, rock, laulaminen ”omalla äänellä” (ei klassista laulua)

Verkko-oppitunnin kesto 60 min

 

Teet tunnit OMALLA AJALLASI!

Näin se toimii:

 1. Tilaat konsultointitunnin, joka on ensimmäinen ja ilmainen etätuntisi. Saat sähköpostilla ohjeet ja lomakkeen, jonka avulla KARTOITAN oppimistarpeesi.
 2. Konsultointitunnin jälkeen tilaat seuraavan tunnin. Ohjeistan sinua.
 3. Lähetän sinulle laulutunnin kurssisivustollani. Materiaalina käytän videota, ääntä ja kuvaa.
 4. Suoritat tunnilla annetut tehtävät oman aikataulusi mukaan. Harjoittelet yhteensä noin tunnin, tai enemmän, jos niin itse koet. Tallennat minua varten myös videotehtävän, jonka pohjalta jatkamme tunteja.
 5. Tarvitset nettiyhteyden, kännykän tai tietokoneen, jossa on videokamera.
 6. Muutaman oppitunnin jälkeen pidämme live-etätunnin http://www.whereby.com-palvelun avulla.

Hinta: Ensimmäinen ns konsultointitunti on ilmainen. Toisesta oppitunnista alkaen voit ostaa yksittäisiä tunteja hintaan 45 eur/oppitunti sis alv 24%. 

Yhteydenotot ja lisätiedot: tinantuotannot@gmail.com, 044-0850722

 

Olen rakentamassa laulutuntipakettia kurssiksi. Kurssin rakentaminen on vielä kesken.  Jos haluat saada sähköpostia tulevasta kurssista, laita viestiä, niin lisään sinut uutislistalle! 🙂