YHTEYSTIEDOT

Tina Salminen, solisti

tinantuotannot@gmail.com

+358(0)440850722

Viljami Sainio, pianisti, laulaja, äänentoisto, sopimukset

viljamissainio@gmail.com (huom, 2 s-kirjainta keskellä)

Kaupunkeja, joissa olemme esiintyneet:

Turku, Naantali, Mynämäki, Laitila, Lieto, Kaarina, Salo, Sastamala, Lempäälä, Lapua, Sauvo, Kurikka, Jurva, Orivesi, Jyväskylä, Alavus, Myrskylä, Helsinki, Espoo, Tampere, Seinäjoki, Pieksämäki, Kokkola, Porvoo…

Palaute:

”SUURET KIITOKSET Tina Salminen Show & Covers! Te kruunasitte päivämme! Emme olisi voineet saada parempaa bändiä häihimme! Monet kiittelivät jo illalla teistä ja kyselivät, mistä oikein löysimme näin taitavan bändin. Aiomme varmasti suositella teitä eteenpäin, ja uskomme, että jäitte monen mieleen iloisuudella ja ammattitaidollanne. Teidän lämpöinen, huumorintajuinen ja ystävällinen olemus sekä hauskat väli-speakit vetosivat koko porukkaan. Äärimmäisen hyvä tilanteenlukutaito sai parketille myös ”mä en tanssi” -ihmiset ja se jos joku kertoo loistavasta bändistä!” 8.8.2020, hääpari, Pieksämäki

Bändärit esittelyssä

Tässä muusikkoja, joista kokoonpanomme koostuu. Tarvittaessa heitämme verkkoja syvemmällekin muusikkomereen.

Tina Salminen – solisti

Tina WEB (16)
Asko Rantanen Photography

Tina on laulanut ja esiintynyt koko aikuisen ikänsä ja on ammatiltaan kulttuurituottaja. Hän laulaa tämän cover-bändin lisäksi myös The Leaves of Autumnin solistina. Vuonna 2017 hän julkaisi levyn Tina’s Mingle Manglen, jossa hänen äänensä kuuluu eri genreissä. Tina rakastaa myös musikaaleja ja joululauluja, sekä esiintyy prinsessana lasten tapahtumissa ja juhlissa. Tinan ääni taipuu moneen ja hän taitaa suomen-, englannin- ja ruotsinkielisten biisien lisäksi myös jonkin verran brasilian portugalia.

Viljami Viktors – kitara

PB240043.jpg
©️Lari Heinonen Kauppakeskus Mylly 2018

Viljami Viktors ja Tina tapasivat kahvilla eräänä päivänä Turun Börssissä, kun Tina etsi kitaristia joulukiertueelle. Homma synkkasi heti ja nyt Tina ja Viljami ovat keikkaileet yhdessä vuodesta 2016. Usein ollaan piipahdettu tapahtumissa ja ravintoloissa laulu + kitara-duona, vaikka pääosin keikkaillaankin yhdessä häissä. Viljami on taitava kitaristi, ja hän soittaa mieluusti rankempaakin rokkia näppärin sormin. Vaikka Viktors ei vielä ole keikoilla laulanut sooloja, hänelle laitetaan mikki, sillä hänellä riittää aina sanottavaa ja lentää läppä. Viktors lähtee mieluusti myös irtokeikoille soittelemaan instrumentaalista fiilismusaa tai lähes mitä vain muihin kokoonpanoihin tai säestämään laulajia.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Viktorssia: humoristinen, syrän paikoillaan

Viljami Sainio – koskettimet, laulu

Musical duo

Viljami Sainio on bändimme pianisti ja laulaja. Hän tuli mukaan Tinan ja Viktorssin keikalle kerran ja siitä lähtien tiemme eivät ole erkaantuneet. Sainiolta onnistuu koskettimien soitto ja hänellä on komea, lumoava lauluääni, joka kantaa kauas. Hän julkaisi juuri oman singlensä Mä näen sut kokonaan. Vaikka Sainiossa asuu monipuolinen taiteilija teatteriharrastuksensa ja laulukeikkojen osalta, hän on silti myös bändin järjestelmällisin henkilö: toisin kuin kaimallaan – laput on aina järjestyksessä ja Teosto-ilmoitukset tehdään ripeästi. Hän on yrittäjä, laulun ja soiton opettaja, omistaa jäätelökioskin ja osan baaria, sekä opiskelee myös lakia.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Sainiota: Heittäytyjä, Suomen Elton John

Midis – beatbox, rummut, kitara

62586891_2376692409254029_2795043980411142144_n
Kuva: Pette Rissanen

Midis on tullut uusimpina muusikoina mukaan keikoille. Midiksen kosketus tuo bändiin lisää bilejalan vipatusta, sillä tyyppi loistaa erityislaatuisesti beatboxauksessa ja on täten siis itsekin soitin. Beatboxin rinnalla myös oikeat lyömäsoittimet, kuten rummut ja kajon soivat, sekä kitarakin pysyy kädessä. Tarvittaessa onnistuu taustalaulut ja Midis hallitsee myös improvisaatiomusailun tekniikat. Nuoresta iästä huolimatta keikkakokemustakin on kerääntynyt ihan kiitettävästi.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Midistä: kävelevä komppi

Link – sello, ukulele, laulu

Tina ja Link (EG) sekä Sainio ovat työskennelleet teatteriproduktioissa yhdessä ja yhteisiä intressejä riittää. Linkillä on ihana lauluääni ja hän taitaa sekä soolot, että taustalaulut. Lisäksi hän soittaa selloa ja ukulelea ja taipuu monenmoiseen musatyyliin.